به مناسبت روز جانباز / قدردانی هیات رئیسه دانشگاه از حاج علی ایران نژاد

در این دیدار دکتر علی محمودی نژاد، رئیس دانشگاه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمام شهدای عزیز دوران دفاع مقدس از دلاوری ها، رشادت‌ها و صبوری‌های این جانباز ارجمند تقدیر کرد. وی تاکید کرد امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می کنند مرهون خون پاک هزاران شهید و جانباز هستند. شهدا و جانبازانی که ارزش های اسلامی را از اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) به ارث بردند و در راه دفاع از آن ها جانفشانی کردند. ایشان در ادامه سخنان خود به این نکته اشاره کردند که تلاش ما در جهت خدمت به بازماندگان خانواده های شهدا و همچنین جانبازان و آزادگان و ایثارگران وظیفه اخلاقی، عرفی و دینی و البته کمترین کار ممکن است.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل علوی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی به تقدیر از خانواده های معزز شهدا و همچنین آزادگان و جانبازان و به ویژه حاج علی ایران نژاد پرداخت.