دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد.

جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقا (اسرا -۸۱)

حق آمد و باطل نابود شد به درستی که باطل خود سزاوار محو و نابودی است.
رستاخیز ملت و خلق حماسه عظیم در تشییع پیکر پاک سپهبد شهید قاسم سلیمانی نشان داد که انقلاب اسلامی ایران در چهل و یکمین فجر خود زنده است. پیروزی انقلاب اسلامی بدون شک از بزرگ‌ترین افتخارات و دستاوردهای ملت مسلمان ایران است که در سایه ولایت مداری، استقامت، وحدت کلمه، حقیقت‌خواهی، ظلم‌ستیزی، بیداری و آزادی‌خواهی مردم به وقوع پیوست. اکنون که درخت تنومندش با اقتدار به فصل دوم انقلاب گام نهاده است، با بکارگیری توصیه های حکیمانه رهبر فرزانه حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) در بیانیه "گام دوم انقلاب" در پرتو امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده، فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی رقم خواهد خورد.
این‌جانب فرارسیدن ایام الله دهه فجر را به آحاد ملت شریف ایران به‌ویژه مردم دلاور و همیشه درصحنه استان پهناور کرمان و علی الخصوص اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی سیرجان تبریک و تهنیت عرض کرده و با یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و بویژه سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی بار دیگر با آرمانهای امام راحل (ره) و منویات مقام معظم رهبری تجدید میثاق می نمایم. همچنین از تمام  دانشگاهیان شهرستان سیرجان و مردم متدین، فهیم و زمان‌شناس سیرجان  دعوت می نمایم تا در مقطع حساس کنونی در عمل به وظیفه دینی و انقلابی، با حضور یکپارچه و منسجم و حماسی‌تر از سال‌های قبل و با هر سلیقه و گرایش سیاسی در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کرده و بار دیگر اقتدار ملی و عزت ایران اسلامی را در مقابل جهانیان به تصویر کشند..

و من الله توفیق
علی محمودی نژاد
رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان.