فوری / با حکم وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛ دکتر علی محمودی نژاد به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی سیرجان منصوب شد. [ 28 اسفند ]

🔶 دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر علی محمودی نژاد را به سمت "سرپرست دانشگاه صنعتی سیرجان" منصوب کرد.

🔶 به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر محمودی نژاد آمده است:

🔷 با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی سیرجان منصوب می‌شوید.

🔷 انتظار می‌رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیأت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.

🔷 امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

🔷 دکترعلی محمودی نژاد پیش از این، مسئولیت های مدیر آموزش، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی سیرجان را بر عهده داشته است.

🔷 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه جداگانه ای با پذیرش استعفای دکترغلام عباس بارانی، رئیس پیشین دانشگاه صنعتی سیرجان، از خدمات وی در دوران تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.