تماس با دانشگاه درباره دانشگاه صفحه اصلی English

زمانبندی ثبت نام دانشجویان تکمیل ظرفیت سال 95مقطع کارشناسی ارشد
--------------------------------------------
زمانبندی ثبت نام دانشجویان تکمیل ظرفیت سال 95مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد مرحله تکمیل ظرفیت  سال تحصيلي  ۹5-۹6

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹5-۹6  دانشگاه صنعتی سیرجان توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

دانشجوی گرامی، فرآیند ثبت نام شما در دانشگاه صنعتی سیرجان با دو مرحله ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام، الزامی است.

قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی، لطفا مدارک ذیل را جهت ارسال در مرحله ثبت نام آنلاین اسکن نمایید.

نکته مهم: حجم هر فایل باید کمتر از 500 کیلو بایت و با فرمت Image/jpg باشد.

1. صفحات اول و دوم و صفحه توضیحات شناسنامه
  2. عکس 4*3 با رعایت شئونات اسلامی که در سال جاری تهیه شده باشد
  3. کارت ملی(پشت و روی کارت در یک فایل ذخیره شده باشد)
  4. مدرک تحصیلی مقطع قبل

ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از روزدوشنبه مورخ 17/08/۹5 ساعت 9 صبح لغایت شنبه 22/08/۹5  از طریق سایت دانشگاه صنعتی سیرجان به آدرس سامانه ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود  شروع خواهد شد.

(لینک ورود به سامانه در تاریخ و ساعت مذکور فعال خواهد شد)

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1. ورود به سامانه دانشگاه صنعتی سیرجان به آدرس  سامانه ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود
  2. درج شماره داوطلبی یا شماره پرونده به عنوان نام کاربری وشماره ملی  بعنوان کلمه عبور جهت ورود به سامانه
  3. دریافت شناسه کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبورجهت ورود به سامانه جامع آموزشی و تایید آن
  4. تکمیل اطلاعات شخصی واقع در منوی پرونده به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها.
  5. ارسال مدارک اسکن شده از طریق سربرگ ارسال مدارک
  6. تایید نهایی و دریافت کد پیگیری

تذکر: كليه مكاتبات با استفاده از اطلاعات شخصی دانشجو، موجود در سامانه جامع آموزشي انجام مي پذيرد. لذا عدم تکميل فرم ها، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي و مشكلات آتي  مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی زیر و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک ذیل به آدرس:

سیرجان ابتدای جاده بافت دانشگاه صنعتی سیرجان  مراجعه فرمایید.

* زمان مراجعه حضوری:

یک شنبه 23/08/95  لغایت چهار شنبه 26/08/95 ساعت 8  الی  15

شروع کلاسها:  نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

* مدارک لازم:

-اصل مدرک کارشناسي (ليسانس) مورد تائيد وزارت علوم يا وزارت بهداشت و يا شوراي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي (ليسانس) قيد شده و دو سری کپي آن .  (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسي تائيديه وزارت علوم ضروري است)

-  فرم شماره ۱۴ (فرم معدل) جهت دانشجويان سال آخر (مندرج در سايت سازمان سنجش آموزش کشور)

-  اصل شناسنامه و کارت ملي و دوسري فتوکپي از تمام صفحات آن

- ۶ قطعه عکس  ۴×۳  جديد جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

-  مدرک نظام وظيفه عمومی جهت  برادران  و کپی آن

-  حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت

- فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصيلان رتبه اول دوره کارشناسي

-   قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهيه و به پليس + ۱۰ مراجعه نمايند و فرم ثبت نام اوليه را از پليس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوري به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

ضمنا در زمان ثبت نام الکترونیک می بایست مبلغ 200000 ریال (دویست هزار ربال) به صورت پرداخت الکترونیکی از طریق گزینه هزینه کارت دانشجویی، بوسیله کارت های عضو شبکه شتاب بابت صدور کارت دانشجویی پرداخت شود.

پرداخت شهریه علی الحساب برای دانشجویان دوره نوبت دوم(شبانه):

پرداخت شهریه علی الحساب برابر مبلغ 12.000.000 ریال (دوازده میلیون ریال) از طریق گزینه پیش پرداخت شهریه دانشجویان جدیدالورود،  قابل پرداخت با تمامی کارتهای عضوشبکه شتاب.

* کلیه پرداختها در سامانه جامع آموزش دانشگاه صنعتی سیرجان از طریق منوی مالی گزینه پرداخت الکترونیک انجام میگیرد.

سامانه ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود

قابل توجه دانشجویان، سمینار معرفی انواع مواد مخدر و راه های پیشگیری اولیه از اعتیاد بر گزار می گردد
قابل توجه دانشجویانی که در نیمسال دوم بهمن ماه 96-95در سایت صندوق رفاه دانشجویی در خواست وام خود را ثبت نموده اند
قابل توجه پذیرفته شدگا ن آزمون سراسري مرحله تکمیل ظرفیت سال 1395
آگهی مناقصه فونداسیون ساختمان سالن همایشهای دانشگاه صنعتی سیرجان
اطلاعیه تغییر تاریخ امتحانات روز سه شنبه 21 دی ماه
آگهی شناسایی پیمانکار اسکلت سالن همایش های دانشگاه صنعتی سیرجان

ت
مامي حقوق براي دانشگاه صنعتي سيرجان محفوظ مي باشد.