تماس با دانشگاه درباره دانشگاه صفحه اصلی English
امروز 2 مهر 1396 هجري شمسي و 24 سپتامبر 2017 ميلادي

کد مطلب : 581 تاريخ ارسال : 12 شهريور 1396 ساعت 16:54:55

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصيلي 97-96 دانشگاه صنعتی سیرجان
--------------------------------------------

ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي  97-96 دانشگاه صنعتی سیرجان، توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.

فرآیند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه صنعتی سیرجان به ۲ صورت ثبت نام اینترنتی و حضوری به انجام خواهد رسید که انجام هر دو نوع ثبت نام الزامی است.

الف - ثبت نام اینترنتی:

*  لینک ورود به سامانه در تاریخ مذکور فعال خواهد شد.

این نوع ثبت نام ازساعت 8 صبح روز دوشنبه 13/6/96 لغایت ساعت 23 یکشنبه 19/6/96 از طریق سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود  دانشگاه صنعتی سیرجان انجام خواهد شد.

ثبت نام اینترنتی شامل مراحل زیر است:

1.        ورود به سامانه دانشگاه صنعتی سیرجان به آدرس  سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

2.        مشاهده لینک ثبت نام پذیرفته شدگان در سایت دانشگاه صنعتی سیرجان و کليک برروي لینک ثبت نام

3.        درج شماره داوطلبی یا شماره پرونده به عنوان نام کاربری وشماره ملی  بعنوان کلمه عبور جهت ورود به سامانه

4.        دریافت شناسه کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبورجهت ورود به سامانه جامع آموزشی و تایید آن

5.        تکمیل اطلاعات شخصی واقع در منوی پرونده به صورت صحیح و تکمیل تک تک فرم های ثبت نام و تایید آنها.

تذکر: كليه مكاتبات با استفاده از اطلاعات شخصی دانشجو، موجود در سامانه جامع آموزشي انجام مي پذيرد. لذا عدم تکميل فرم ها، يا درج اطلاعات غلط و يا به صورت ناقص موجب عدم ثبت نام نهايي و مشكلات آتي  مي گردد و عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

ب -  ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس زمانبندی زیر و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک ذیل به آدرس:

سیرجان ابتدای جاده بافت دانشگاه صنعتی سیرجان  مراجعه فرمایید.

* زمان مراجعه حضوری جهت تحویل اصل مدارک:

دوشنبه 20/6/96  لغایت چهارشنبه 22/06/96 ساعت 8  الی 14  از طریق مراجعه حضوری به بخش مربوطه

* مدارک لازم:

-اصل مدرک کارشناسي (ليسانس) مورد تائيد وزارت علوم يا وزارت بهداشت و يا شوراي انقلاب فرهنگي كه در آن معدل دوره كارشناسي (ليسانس) قيد شده و يک برگ کپي آن .  (جهت دارندگان مدرک معادل کارشناسي تائيديه وزارت علوم ضروري است)

-  فرم شماره ۱۴ (فرم معدل) جهت دانشجويان سال آخر (مندرج در سايت سازمان سنجش آموزش کشور)

-  اصل شناسنامه و کارت ملي و دوسري فتوکپي از تمام صفحات آن

۶ قطعه عکس  ۴×۳  جديد جهت خواهران و۱۲ قطعه جهت برادران

-  مدرک نظام وظيفه عمومی جهت  برادران  و کپی آن

-  حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت

- فرم شماره ۱۳ جهت فارغ التحصيلان رتبه اول دوره کارشناسي

-   قابل توجه دانشجویان مشمول نظام وظیفه:

- کلیه دانشجویان مشمول نظام وظیفه لازم است علاوه بر مدارک مربوط به ثبت نام که در بالا ذکر گردیده مدارک زیر جهت تشکیل پرونده نظام وظیفه تهيه و به پليس + ۱۰ مراجعه نمايند و فرم ثبت نام اوليه را از پليس + ۱۰ اخذ و در روز ثبت نام حضوري به همراه داشته باشند.

-  دونسخه پرینت فرم تکمیل شده درخواست معافیت تحصیلی (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه پرینت تکمیل شده مشخصات فردی مشمول جهت صدور مجوز ثبت نام (دریافت از فرایند ثبت نام)

- یک نسخه کپی کارت ملی

- یک نسخه کپی شناسنامه

- یک نسخه کپی آخرین مدرک تحصیلی

- یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید پرسنلی

ضمنا در زمان ثبت نام الکترونیک می بایست مبلغ 200000 ریال (دویست هزار ربال) به صورت پرداخت الکترونیکی از طریق گزینه هزینه کارت دانشجویی، بوسیله کارت های عضو شبکه شتاب بابت صدور کارت دانشجویی پرداخت شود.

پرداخت شهریه علی الحساب برای دانشجویان دوره نوبت دوم(شبانه):

پرداخت شهریه علی الحساب برابر مبلغ 15.000.000 ریال (دوازده میلیون ریال) از طریق گزینه  شهریه ،  قابل پرداخت با تمامی کارتهای عضوشبکه شتاب.

* کلیه پرداختها در سامانه جامع آموزش دانشگاه صنعتی سیرجان از طریق منوی مالی گزینه پرداخت الکترونیک انجام میگیرد.

زمان شروع کلاسها از روز شنبه 25/6/96 می باشد.

سامانه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

زمانبندی ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی
قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در نیسمال اول 96 - 97
قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام در نیمسال اول تحصیلی 96-97
تقویم آموزشی نیمسال اول 96-97
میزان شهریه دانشجویان ورودی 97-96 در مقاطع مختلف تحصیلی

ت
مامي حقوق براي دانشگاه صنعتي سيرجان محفوظ مي باشد.