لیست تجهیزات آزمایشگاه فیزیک ۳
ردیف | نام وسیله | تعداد | کاربرد |
۱ | کالریمتر | ۱۲ | آزمایش تعیین گرمای ویژه جامدات |
۲ | دماسنج جیوهای | ۲۰ | اندازهگیری دما |
۳ | اجاق برقی | ۷ | حرارت دادن |
۴ | ترازو | ۴ | اندازهگیری وزن اجسام |
۵ | اجسام جامد | ۵ | تعیین گرمای ویژه فلزات |
۶ | کالریمتر با گرمکن | ۶ | گرماسنجی |
۷ | دماسنج دیجیتال | ۳ | اندازهگیری دما با دقت بیشتر |
۸ | منبع تغذیه با تایمر و ولتمتر و آمپرمتر | ۳ | اندازهگیری عدد ژول |
۹ | زمانسنج دیجیتال | ۴ | اندازهگیری زمان طی شده |
۱۰ | دستگاه اندازهگیری ضریب انبساط طولی | ۵ | اندازهگیری ضریب انبساط طولی فلزات |
۱۱ | دستگاه تولید بخار | ۴ | تولید بخار در گرماسنجی |
۱۲ | استروبوسکوپ | ۲ | آزمایش تار مرتعش |
۱۳ | کالریمتر با چگالنده و همزن | ۵ | اندازهگیری گرمای نهان تبخیر آب |
۱۴ | دستگاه تار مرتعش | ۵ | آزمایش تار مرتعش |
۱۵ | دستگاه اندازهگیری سرعت صوت | ۳ | اندازهگیری سرعت صوت |
۱۶ | دیاپازون | ۳ | تولید فرکانس |
۱۷ | دیسک هارتل | ۶ | بررسی قوانین بازتابش و شکست |
۱۸ | چراغ رویتر با منبع تغذیه | ۶ | بررسی قوانین بازتابش و شکست |
۱۹ | عدسیهای محدب و مقعر | ۶ | آینهها و عدسیها |
۲۰ | آینههای مقعر و محدب | ۶ | آینهها و عدسیها |
۲۱ | دستگاه بویل-ماریوت | ۲ | قانون بویل-ماریوت |
۲۲ | دستگاه ضریب گرمایی ویژه مایعات | ۱ | اندازهگیری گرمای ویژه مایعات به روش سردسازی نیوتن |
۲۳ | جک آزمایشگاهی | ۴ | اندازهگیری گرمای ویژه مایعات به روش سردسازی نیوتن |