کارشناس اداره تغذیه: آقای جواد قاسمیان
تلفن دفتر: ۰۳۴۴۱۵۲۲۰۶۰
اداره تغذیه دانشگاه صنعتی سیرجان با هدف تأمین بخشی از نیازهای تغذیه ای دانشجویان و ایجاد زمینه مناسب جهت رشد و ارتقای دانشجویان و همچنین جلوگیری از بروز بیماری های ناشی از سوء تغذیه در قالب ارائه صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان عزیز فعالیت می نماید. فعالیت های اداره تغذیه دانشگاه را می توان در پنج فعالیت کلی به شرح ذیل دسته بندی کرد.
۱ فعالیت های اداری
۲-فعالیت های طبخ و پخت
۳-فعالیت های بهداشتی
۴-فعالیت های فنی
۵-تهیه و ارتقا تجهیزات آشپزخانه و سلف
اهم فعالیتهای اداری بخش تغذیه :
۱- مکاتبات اداری با بخش های داخلی و خارجی دانشگاه
۲- تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی دانشجویان
۳- ثبت نام دانشجویان جدیدالورود و ارائه کارت تغذیه
۴- تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات هفتگی در اتوماسیون تغذیه
۵- نظارت بر طبخ و پخت غذا در وعده ناهار و شام
۶- رفع مشکلات و ارتقاء تاسیسات موجود در سلف و تجهیزات آشپزخانه
۷- دعوت از کارشناسان اداره بهداشت و انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا بر اساس اصول بهداشتی