اطلاعیه شماره 3 – نکات مهم قبل از مراجعه حضوری یا پست کردن مدارک

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی سال 1400 دانشگاه صنعتی سیرجان

قبل از مراجعه حضوری و یا پست کردن مدارک، کلیه مدارک خواسته شده را طبق اطلاعیه شماره 2 در سایت دانشگاه بارگذاری کنید. چنانچه مدارک دقیق بارگذاری نشده باشد مدارک تحویل گرفته نخواهد شد و ثبت نام دانشجو انجام نمی شود.

دانشجویان پسر قبل از مراجعه به دانشگاه یا پست کردن مدارک نسبت به اخذ معافیت تحصیلی دانشجویی اقدام نمایید و در زمان حضور معافیت تحصیلی اخذ شده از پلیس +10 را با خود داشته باشید. دقیت کنید معافیت تحصیلی دانش آموزی برای ثبت نام دانشگاه پذیرفته نیست.

نحوه گرفتن معافیت تحصیلی دانشجویی

كليه دانشجويان پسر مشمول ورودي ١400 موظفند تا معرفی نامه معافیت تحصیلی خود را از سامانه پویا پرینت گرفته (از منوی آموزشی و گزینه درخواست های آموزشی روی درخواست جدید کیلک کرده و گزینه درخواست صدور فرم معافیت تحصیلی را انتخاب نموده و منتظر تایید کارشناس دانشگاه بمانید. پس از تایید کارشناس دانشگاه، فرم معرفی نامه را پرینت نمایید) و همراه با مدارک تحصیلی به يكي از دفاتر پليس +١٠ مراجعه نموده و پس از اخذ معافيت تحصيلي از دفاتر مذكور نسبت به بارگذاري آن در سامانه پویا اقدام نمایند. (جهت ارسال معافیت تحصیلی اخذ شده از پلیس +10 در سامانه پویا از منوی آموزشی و گزینه ارسال فرم معافیت تحصیلی استفاده کنید).

بديهي است در صورت عدم اخذ معافيت تحصيلي توسط ايشان كليه عواقب و مسئوليت هاي بعدي از جمله ثبت غيبت سربازي در سامانه ناجا بر عهده آنها مي باشد و دانشگاه صنعتی سیرجان در اين رابطه هيچ مسئوليتي نخواهد داشت.

دانشجویانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه می باشند لازم است تا تصویر آن را در سامانه پویا از طریق منوی آموزشی و گزینه ارسال فرم معافیت تحصیلی ارسال کنند.

پذیرفته شدگانی که مدرک تحصیلی آنها در شهریور آماده نیست و امتحاناتی در دیماه دارند در حاضر فقط ثبت نام الکترونیکی انجام دهند. چنانچه مدرک تحصیلی انها با تاریخ شهریور 1400 اماده شود در ترم بهمن اجازه ثبت نام خواهند داشت. این دسته از پذیرفته شدگان چنانچه مشمول نظام وظیفه هستند حتما باید در زمان ثبت نام معافیت تحصیلی دانشجویی با تاریخ شروع 01/07/1400 به دانشگاه ارایه دهند.