• صفحه نخست
  • اخبار

به همت بسیج دانشجویی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتی سیرجان، در راستای آشنایی بیشتر جوانان دانشجو با دستاوردهای علمی-صنعتی و افتخار آمیز نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد زمینه مناسب جهت تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت،به مناسبت روز دانشجو، صبح روز چهارشنبه 22 آذر ماه 1402، به همت بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اردوي راهيان پيشرفت ویژه دانشجویان دختر دانشگاه صنعتی سیرجان به مقصد شرکت صنعتی و معدنی گل گهر به مدت یک روز برگزار گرديد.

هدف از برگزاری اردوی راهیان پیشرفت ، آشنایی دانشجویان با دستاوردهای علمی و صنعتی ایران اسلامی می باشد و این اردو فرصت بسیار خوبی برای آشنایی جوانان با داشته‌های کشور عزیزمان در بخش‌های مختلف است.

گفتنی است، يکي از اقدامات دولت سيزدهم در راستاي هويت‎‌سازي و همچنين آشنا کردن دانشجويان با دستاوردها و پيشرفت‌هاي ایران و خنثي سازي تبليغات دروغين رسانه‌هاي خارجي، برگزاري اردوي «راهيان پيشرفت» است، که مورد استقبال گسترده دانشجويان قرار گرفته است

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان