دعوت رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان برای حضور در انتخابات 1400

رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان با انتشار پیامی مردم را برای شرکت پرشور در انتخابات 28 خرداد 1400، دعوت کرد.

متن پیام دکتر علی محمودی نژاد بدین شرح می باشد:

بيست و هشتم خرداد ماه 1400 روز تجديد ميثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است. حضور حداکثري مردم عزيز در انتخابات پیش‌رو، خلق حماسه ديگري است که همانند گذشته کشور عزيزمان را از گزند بدخواهان و دشمنان این مرز و بوم و نظام جمهوری اسلامی بر حذر خواهد داشت. عزت، سربلندی، امنیت و اقتدار امروز کشور را مرهون جانبازان و ايثارگران و خون شهدايي هستیم که با ایمان راستین دلاورمردانه ايستادند و ايستادگي كردند. اکنون زمان آن فرارسيده است که با شرکت گسترده و قدرتمند در انتخابات نسبت به فداکاری این عزیزان اداي دين نماييم و از خون شهيدان پاسداري کنيم.

بدون تردید نقش و جايگاه جامعه دانشگاهي در راستاي آگاهي بخشي آحاد ملت براي اهميت شرکت در انتخابات و تأثير آن در آينده کشور و همچنين شايسته گزيني نسبت به سایر اقشار جامعه دوچندان است. اینجانب به نوبه خود، از عموم دانشگاهیان کشور بويژه اعضاي محترم دانشگاه صنعتی سیرجان و همچنین مردم بزرگوار استان کرمان دعوت می نمایم تا با حضور پرشور وشايسته در پاي صندوق‌هاي رأي بار دیگر همچون ادوار گذشته برگ زرين ديگري بر افتخارات نظام مقدس جمهوري اسلامي بيفزايند و موجب مأيوس شدن دشمنان کشور عزيزمان و خنثی شدن توطئه های آنان گردند.

علی محمودی نژاد

رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان