1 2 - دیدار دانشگاهیان دانشگاه صنعتی  با فرماندهی انتظامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی

دیدار دانشگاهیان دانشگاه صنعتی با فرماندهی انتظامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز چهارشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰، به مناسبت هفته نیروی انتظامی دکتر علی محمودی نژاد رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیأت رییسه و مدیران با حضور در محل کار سرهنگ منصور رمضان نژاد فرماندهی انتظامی شهرستان سیرجان، هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی و پرسنل خدوم و زحمت کش نیروی انتظامی شهرستان سیرجان تبریک گفتند.

دکتر علی محمودی نژاد بیان داشت: ما در سیرجان شاهد حضور فعال و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم .

رئیس دانشگاه اظهار نمود: دانشگاه صنعتی آمادگی دارد با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری های لازم را با نیروی انتظامی داشته باشد.

جناب سرهنگ منصور رمضان نژاد نیز در این دیدار ضمن عرض خیر مقدم خدمت رئیس دانشگاه و سایر همکاران دانشگاه، از تعامل سازنده و ارزشمند دانشگاه صنعتی با نیروی انتظامی قدردانی نمود.

شایان ذکر است در پایان جلسه دیدار، ریاست محترم دانشگاه از تعامل و همکاری های شایسته فرماندهی انتظامی سیرجان با دانشگاه صنعتی با اهدا لوح، تقدیر نمود.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان

اطلاعیه های دانشجویان جدید الورود - سال 1400