WhatsApp Image 2022 08 09 at 9.50.53 PM - نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان شهرستان سیرجان برگزار شد

نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان شهرستان سیرجان برگزار شد

WhatsApp Image 2022 08 09 at 9.51.37 PM - نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان شهرستان سیرجان برگزار شد

☑️ به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان،روز سه شنبه 18 مرداد ماه 1401 نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان  با حضور حاج شهباز حسن پور نماینده سیرجان در مجلس شورای اسلامی،سید رحیم رضوی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان سیرجان،،دکتر سپهوند رئیس پارک علم و فناوری استان، روسای دانشگاههای  سیرجان، روسای بانک های تجارت، پست بانک، رسالت و مدیران شرکت های دانش بنیان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار شد.

IMG 2313 scaled - نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان شهرستان سیرجان برگزار شد

IMG 2309 scaled - نشست هم اندیشی رفع مشکلات شرکت های دانش بنیان شهرستان سیرجان برگزار شد

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان

مشاهده آرشیو