• صفحه نخست
  • اخبار

پیام خوش‌آمد گویی ریاست دانشگاه صنعتی سیرجان به مناسبت بازگشایی مجدد دانشگاه و شروع آموزش حضوری

متن پیام بدین شرح است :

سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم و دانایی آراسته و رحمت بی‌پایان خود را بر وی ارزانی داشته است و اهداء سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرش.

ماه رمضان، فرصتي مغتنم براي وفور بندگي، مهرباني و همدلي به خلق خداوند است. ماه نزول قرآن و ماهي كه شب قدرش از هزار ماه برتر است. به‌حق كه اين ماه فرصتي آسماني براي اهل زمين است و اگر بی‌نصیب از اين ماه پر خیروبرکت گذر كنيم، حاصلي جز دريغ و حسرت نخواهد داشت.

امروز لازم می‌دانم؛ به نمایندگی از اعضای هیئت‌رئیسه، اعضای محترم هیئت‌علمی و کارکنان شریف دانشگاه ورود شما دانشجویان را به دانشگاه پس از 2سال دوری از آموزش حضوری گرامی بداریم، امیدوارم با استعانت از این ماه پرفضیلت شاهد ریشه‌کنی کامل ویروس کرونا و درخشش بیشتر شما جوانان پرشور، مسئولیت شناس، تحول‌آفرین و مطالبه گر در عرصه‌های مختلف باشیم.

در پایان از درگاه حضرت احدیت برای همگان توفیق بهره‌گیری از برکات این ماه خجسته و انفاس قدسیه حضرت ولیعصر (عج) را مسئلت می‌نمایم

علی محمودی نژاد
رئیس دانشگاه صنعتی سیرجان