کسب رتبه برتر جشنواره افرا با طرح سیستم تعلیق خودرو توسط دانشجوی نخبه کرمانی

بسیج دانشجویی استان کرمان خبر داد؛

کسب رتبه برتر جشنواره افرا با طرح سیستم تعلیق خودرو توسط دانشجوی نخبه کرمانی

 

محمدرضا سالاری گفت: سیستم تعلیق خودرو در دهه های اخیر مورد پژوهش بسیاری از محقین قرار گرفته است که هدف آن کم کردن جابجایی و شتاب سرنشین است لذا ما توانسته ایم با استفاده از کنترل کننده های PID,Fuzzy و ترکیبی از این کنترل کننده ها،جابجایی و شتاب را کاهش بدهیم.

محمدرضا سالاری بردسیری دانشجوی نخبه رشته مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی سیرجان در گفتگو با خبرنگار علم و فنآوری خبر از کسب رتبه برتر در جشنواره افرا داد و گقت: افرا،یک جشواره ایده پردازی بود که در کنار زنده کردن روحیه ایده پردازی به دنبال آموزش نحوه ارائه دادن ایده هم بود لذا با آموزش هایی که صورت گرفت و آگاهی یافتن از مشکلات جامعه ما نیز به سمت حل این مشکلات سوق داده شدیم.

 

وی با بیان این که جشنواره افرا با مجری گری بسیج دانشجویی و قرارگاه خاتم النبیا اجرا شده است ، ادامه داد: از قبل به مسائل پژوهشی علاقه ی زیادی داشتم زمانی که پوستر این دوره را دیدم انگیزه بنده برای پرداختن به این علاقه بیشتر شد زیرا دوره افرا یک فرصت مناسب برای شناخت بیشتر استعداد خودم بود.

 

سالاری اذعان کرد: با تعدادی از دوستان فعال یک گروه تشکیل دادیم و در مسیر دشوار ایده پردازی قرار گرفتیم و پس از سعی و خطا های بسیار و البته با مشورت های استاد گرامی دکتر سید مسعود ستوده بحرینی به نتیجه نهایی رسیدیم.

 

وی با بیان اینکه تا کنون اختراع و ابداعی نداشته ام، تاکید کرد: سه مقاله در زمینه کنترل و ارتعاشات سیستم تعلیق خودرو دارم که برای ارائه حر فهای بسیاری در عرصه خودرو دارد.

 

سالاری ادامه داد: سیستم تعلیق خودرو در دهه های اخیر مورد پژوهش بسیاری از محقین قرار گرفته است که هدف آن کم کردن جابجایی و شتاب سرنشین است لذا ما توانسته ایم با استفاده از کنترل کننده های PID,Fuzzy و ترکیبی از این کنترل کننده ها،جابجایی و شتاب رو کاهش بدهیم.

 

وی به دیگر مقاله مورد تحقیق خود اشاره کردو گفت : پهپادکشاورز هوشمند که مراحل تحقیقاتی را طی می کند و در این طرح ما به دنبال شبیه سازی هوش مصنوعی آموزش دیده ، برای یک پهپاد سم پاش هستیم، هوش مصنوعی به پهپاد این امکان را می دهد که در فرآیند سم پاشی تصمیماتی را اخذ کند که منجر به صرفه جویی در مصرف محلول سم گردد.

 

این دانشجوی نخبه عنوان کرد: خداوند را شاکر هستم می کنم که ما را در این مسیر قرار داده است و ان شاءالله با انقلابی کار کردن به نتایج و دستاوردهای بزرگی خواهیم رسید.

 

وی در پایان از اعضای تیم تحقیقاتی خود تشکر و خاطر نشان کرد: استاد دلسوزم دکتر سید مسعود ستوده بحرینی و از اعضای تیممون،آقای اسماعیل صفری زاده و آقای رضا گرکانی نژاد کسانی هستند که در تمامی مراحل همراه بوده اند و شاکر هستیم که در کنار این افراد دلسوز و متعهد به نظام علمی کشور خدمت می کنیم.