• صفحه نخست
  • اخبار

💠امام‌جمعه سيرجان در روز ملي فناوري هسته‌اي از مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه صنعتي سيرجان بازديد كرد.

✍️به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتی سیرجان؛ به مناسبت روز ملي فناوري هسته‌اي روز يكشنبه ۲۱فروردين‌ماه ۱۴۰۲ حجت‌الاسلام والمسلمين عباس مسلمي زاده با همراهي دكتر محمد جواد محمودآبادي رئيس دانشگاه، و جمعی دیگر از مسئولین دانشگاه با حضور در مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه صنعتي سيرجان از فعاليت شركت‌هاي مستقر در اين مركز بازديد كرد.

🔻امام‌جمعه سيرجان در جريان اين بازديد ضمن قدرداني از شركت‌هاي موفق در اين مركز، خواستار حمايت بيشتر اين شركت‌ها طبق فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي كه سال ۱۴۰۲ را سال «مهار تورم، رشد توليد» نام‌گذاري كرده بودند شد.

🔻خاطرنشان مي‌شود مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه صنعتي سيرجان در سال ۱۳۹۸ تاسيس و تا كنون تعداد ۷۰واحد فناور در اين مركز پذيرش شده اند.

🕌 به شبکه امامت سیرجان بپیوندید (https://eitaa.com/namazesirjan)

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان

گزارش تصویری را از دریچه دوربین روابط عمومی دانشگاه می بینیم