• صفحه نخست
  • اخبار

آزمون سراسری کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی سیرجان برگزار می شود

نماینده تام الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون ها، از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در سراسر کشور و در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان، آقای دکتر مهدی دهقانیان، ضمن اعلام زمان برگزاری آزمون به داوطلبین چند توصیه داشتند: اين آزمون در نوبت صبح روزهای چهارشنبه 6 مرداد ماه، پنجشنبه 7 مرداد ماه و جمعه 8 مرداد ‌ماه سال 1400 برگزار خواهد شد. همچنین داوطلبان گرامی ضمن رعایت اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی با ماسک حضور یابند و از آوردن هرگونه وسائل اضافی به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند.

لازم به توضيح است كارت شركت در آزمون از روز يکشنبه 1400/05/03 بر روي درگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار گرفته است.

متقاضیان لازم است نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.

فرآيند برگزاري آزمون

شروع آزمون ساعت 8:00 (هشت) صبح مي‌باشد. و درب حوزه‌هاي امتحاني صبح­ها راس ساعت 7:30 (هفت و سی دقیقه صبح) بسته خواهد شد. لذا پس از بسته شدن درب سالن هاي امتحاني از ورود متقاضیان به حوزه امتحاني، ممانعت بعمل خواهد آمد.

باجه رفع نقص

متقاضیانی كه موفق به مشاهده و پرينت كارت شركت در آزمون خود نشوند، ضرورت دارد براي پيگيري موضوع به نماينده اين سازمان ( مهندس سعید پورگلزاری) مستقر در باجه رفع نقص دانشگاه در ابتدای ورودی دانشگاه از روز دوشنبه 1400/05/04 مراجعه و یا با شماره 03441522059 تماس حاصل نمايند.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان