اطلاعیه برگزاری ترم تابستان به‌صورت حضوری و راهنمای ثبت‌نام دانشجویان متقاضی میهمانی در ترم تابستان 1402 در دانشگاه صنعتی سیرجان

بسمه‌تعالی

ترم تابستان ۱۴۰۲ در دانشگاه صنعتی سیرجان برگزار خواهد شد. کلیه کلاس‌ها و امتحانات به‌صورت حضوری است. امتحانات میان‌ترم و پایان‌ترم به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

دروس ارائه‌شده در نیمسال تابستان ۱۴۰۲

ریاضی عمومی ۱ – ریاضی عمومی ۲ – معادلات دیفرانسیل – فیزیک ۱ – فیزیک ۲ – برنامه‌نویسی کامپیوتر- زبان عمومی- فارسی

انقلاب اسلامی – دانش خانواده برای آقایان

تفسیر قرآن و اندیشه اسلامی 2 برای خانم‌ها

ارائه دروس منوط به حدنصاب رسیدن آن‌ها می‌باشد.

• انتخاب واحدترم تابستان در تاریخ‌های ۲۰ و ۲۱ تیرماه از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ انجام خواهد شد.
  • شهریه ثابت‌ترم تابستان نصف شهریه دانشجویان نوبت دوم ۱۴۰
  •  و شهریه متغیر برای کلیه دوره­ها و ورودی‌ها مطابق با شهریه دانشجویان شبانه ورودی ۱۴۰۱ است. (شهریه ثابت ۲۳۱۰۳۲۷ ریال و شهریه متغیر به ازای هر واحد پایه – نظری ۶۰۹۹۲۶ ریال و به ازای هر واحد عمومی – نظری ۳۶۹۶۵۳ ریال است.)
  • شروع کلاس‌ها از تاریخ شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲ می‌باشد.
  • پایان کلاس‌ها ۲ شهریورماه سال ۱۴۰۲ می‌باشد.
  • شروع امتحانات شنبه ۴  شهریورماه ۱۴۰۲ می‌باشد.
  • پایان امتحانات ۸ شهریور ۱۴۰۲ می‌باشد.

برای مشاهده تقویم آموزشی‌ترم تابستان اینجا کلیک کنید

راهنمای ثبت‌نام دانشجویان میهمان

دانشجویان دانشگاه صنعتی نیاز به ثبت‌نام ندارند و باید در تاریخ 20 و 21 تیر انتخاب واحد انجام دهند

دانشجویان متقاضی مهمانی در دانشگاه صنعتی سیرجان، از تاریخ 11/4/1402 الی 18/4/1402 می‌توانند مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت  به  آدرس (https://pooya.sirjantech.ac.ir/educ/exam)

نسبت به ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات موردنیاز اقدام نمایند. بدیهی است که ثبت درخواست مذکور، به‌منزله موافقت دانشگاه صنعتی سیرجان با مهمانی دانشجو نمی‌باشد و الزامی برای دانشگاه مبنی بر تائید و پذیرش درخواست‌های ثبت‌شده نمی‌باشد.

مراحل ثبت نام و ثبت درخواست (مخصوص دانشجویان میهمان از سایر دانشگاه‌ها)

• مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت نام و تکمیل اطلاعات موردنیاز
  • بررسی و تائید نهایی اطلاعات واردشده
  • دریافت کد پیگیری و یادداشت آن برای استفاده در مرحله بعدی
  • واردکردن مجدد کد ملی و کد پیگیری در همین صفحه و ورود مجدد به سامانه جهت تکمیل روند ثبت‌نام
  • بارگذاری عکس دانشجو
  • کلیک بر روی دکمه تائید نهایی و تائید نهایی اطلاعات و مدارک ارسالی

پس از بررسی درخواست توسط واحد آموزش دانشگاه صنعتی سیرجان و تائید درخواست مهمانی، دانشجو می‌تواند به‌صورت تقریبی از 48 بعد از ثبت درخواست خود، با مراجعه مجدد به سامانه پذیرش و ثبت نام   و با استفاده از دکمه پیگیری درخواست و با واردکردن کد ملی و کد ره‌گیری دریافتی از سامانه، نسبت به مشاهده شماره دانشجویی و لینک ورود به پرتال پویای دانشجویان (سامانه انتخاب واحد) اقدام نمایند.

7- دانشجو پس از دریافت شماره دانشجویی، ملزم به ورود به پرتال پویای دانشجویان و تکمیل اطلاعات درخواستی و بارگذاری مدارک موردنیاز می‌باشد. (برای ورود به این سامانه، نام کاربری شماره دانشجویی و کلمه عبور کد ملی دانشجو می‌باشد)

8- پس از ثبت اطلاعات موردنیاز و ارسال مدارک درخواستی، در سربرگ تائید نهایی، دکمه تائید نهایی را کلیک نمایید.

توجه: تا زمان تکمیل اطلاعات فردی دانشجو در پرتال پویای دانشجویان و ارسال مدارک موردنیاز با فرمت JPG و حجم کمتر از 500 کیلوبایت (اسکن صفحات اول، دوم، سوم شناسنامه، کارت ملی، نامه موافقت مهمانی دانشگاه مبدأ (اجباری نیست)) و تائید نهایی اطلاعات مذکور، شماره دانشجویی فعال نمی‌گردد و دانشجو قادر به انتخاب واحد نمی‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان