تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا
شاه کلید پیشگیری از کرونا، تغذیه سالم است.
- رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا 55 درصد از بار بیماری ها را در آینده کاهش دهد.
- افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی ضروری است.
- افراد دچار بیماری هی زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای است.
- توجه ویژه به صبحانه کامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد جوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود.
- شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی کاملا رعایت شود.
- خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ کردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد.
- عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاکید شود.
روابط عمومی دانشگاه