تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا

تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا

شاه کلید پیشگیری از کرونا، تغذیه سالم است.

  • رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا 55 درصد از بار بیماری ها را در آینده کاهش دهد.
  • افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی ضروری است.
  • افراد دچار بیماری هی زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای است.
  • توجه ویژه به صبحانه کامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد جوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود.
  • شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی کاملا رعایت شود.
  • خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ کردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد.
  •  عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاکید شود.

 

روابط عمومی دانشگاه