✍️به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، معاونت دانشجویی سرکارخانم دکتر امینی زاده ضمن بیان این خبر اظهار داشتند:اداره تغذیه دانشگاه جهت بهبود کیفیت غذای دانشجویی در سال ۱۳۹۹ اقدام به خرید و توسعه برخی تجهیزات صنعتی پخت غذا نموده است که به شرح ذیل می باشد.
خرید دو عدد دستگاه فر پخت ترکیبی جهت پخت انواع مواد غذایی به روش بخار و حرارت غیر مستقیم که با حذف روغن از فرایند طبخ غذا باعث کیفیت بهترغذای طبخ شده وهمچنین سلامتی بیشتر می شود.
خرید یک عدد فر گرمکن جهت نگهداری مواد غذایی در طول زمان توزیع غذا که باعث حفظ کیفیت مواد غذای طبخ شده در زمان توزیع غذا به مدت طولانی تر می باشد.
دکتر نسرین امینی زاده در ادامه تصریح کردند: بااضافه شدن تجهیزات جدید دانشجویی ،دانشگاه صنعتی سیرجان در زمره سلف های به صورت کاملا صنعتی قرار می گیرد
ایشان در پایان ضمن آرزوی سلامتی تمامی دانشجویان دانشگاه افزودند: انشالله با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در کل کشور شاهد نابودی هرچه زودتر ویروس کرونا بوده و با حضور دانشجویان در دانشگاه شاهد شور و نشاط هرچه بیشتر آنها باشیم روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان