کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 با شرکت بیش از 2000 نفر در دانشگاه صنعتی سیرجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش کشور در شهرستان سیرجان، آقای دکتر مهدی دهقانیان اعلام کرد: کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 با شرکت بیش از 2000 نفر در کلیه کدرشته‌ها از روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه الی جمعه 30 اردیبهشت‌ماه 1401 در دانشگاه صنعتی سیرجان برگزار شد. دکتر دهقانیان افزود: کلیه آزمون‌های برگزارشده با محوریت سازمان سنجش ازجمله: آزمون سراسری، آزمون کارشناسی ارشد، آزمون دکتری، آزمون استخدامی متمرکز، آزمون استخدامی وزارت بهداشت، آزمون دوره کاردانی نظام جدید، آزمون کارشناسی ناپیوسته و آزمون کارشناسان دادگستری در این دانشگاه برگزار می‌گردد. وی ادامه داد: در سال‌های گذشته به‌جز آزمون سراسری بقیه آزمون‌ها در حوزه‌های خارج از شهرستان سیرجان برگزار می‌شده است. اما به همت دانشگاه صنعتی سیرجان، کلیه این آزمون‌ها در شهرستان سیرجان برگزار می‌گردد که این امر علاوه بر کاهش احتمال سوانح جاده‌ای، منجر به استقبال بیشتر شهروندان سیرجانی از آزمون‌های سازمان سنجش شده است.

همچنین، آقای مهندس رضوی، معاون سیاسی فرمانداری سیرجان نیز از آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی سیرجان بازدید کرد. وی در این بازدید، با ریاست دانشگاه و معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه در مورد مشکلات پیش رو در راستای هرچه بهتر برگزار کردن آزمون‌ها، به بحث و تبادل‌نظر پرداخت. ازجمله این مشکلات، عدم وجود سیستم تهویه مناسب و آسفالت نبودن پارکینگ داوطلبان است که مهندس رضوی در خصوص رفع این مشکلات قول مساعد داد.

[foogallery id=”8280″]