در دیدار با هیئت‌رئیسه دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان مطرح شد: لزوم همکاری‌های هرچه بیشتر بین دو دانشگاه در جهت رفع مشکلات استان

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان، روز یک‌شنبه مورخ 30 مردادماه 1401 ریاست دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان به همراه هیئت همراه از دانشگاه صنعتی سیرجان بازدید به عمل آوردند.

 

این دیدار با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام دانشگاه صنعتی سیرجان آغاز شد. در ادامه این دیدار، دکتر محمودآبادی سرپرست دانشگاه صنعتی سیرجان پس از خوشامدگویی، به معرفی دانشگاه صنعتی سیرجان پرداخت. وی برخورداری دانشگاه صنعتی سیرجان از اعضای هیئت‌علمی جوان و باانگیزه را به‌عنوان نقطه قوت این دانشگاه ارزیابی کرد و یادآور شد: دانشگاه صنعتی سیرجان در حال حاضر با دارا بودن حدود بیست رشته در زمینه‌های فنی و علوم پایه در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و همچنین برخورداری از توان علمی حدود هشتاد عضو هیئت‌علمی متخصص، می‌تواند نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت استان و شهرستان بخصوص در بخش صنعت و معدن ایفا کند. وی همچنین هم‌جواری این دانشگاه در کنار صنایع و معادن بزرگ را زمینه‌ساز جهت‌گیری فعالیت‌ها و اهداف این دانشگاه دانست. ایشان از این دیدار به‌عنوان نقطه عطفی در روابط بین دو دانشگاه یاد کرد و اظهار امیدواری کرد که عمل به تفاهم‌نامه منعقدشده فی‌مابین دو دانشگاه بتواند زمینه استفاده از تجربیات ارزنده مشترک را فراهم آورد.

 

در ادامه آقای دکتر رضا رنجبر کریمی رئیس دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان از رشد و همه‌گیری وجاهت علم و فناوری در اقصی نقاط کشور و همچنین نگاه بلند و آینده محور مبتنی بر دانش روز به‌عنوان یک ویژگی ارزنده یاد کرد. وی افزود: خوشبختانه امروزه شاهد گستردگی مراکز علمی و پژوهشی زیادی در شهرستان‌ها هستیم. این امر باعث بروز و ظهور دانشگاه‌هایی در شهرستان‌ها شده است که با استقلال از دانشگاه مرکز استان، گام‌های بلندی را در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی برداشته‌اند. وی  دانشگاه صنعتی سیرجان را مستعد توسعه و پیشرفت خواند و اظهار امیدواری کرد که با تشریک مساعی و انتقال تجربیات مشترک بتوان گام‌های بلندی در توسعه استان بخصوص در بخش صنعت و معدن برداشت. ایشان با اشاره به سفر اخیر ریاست محترم جمهور به بهشت معادن ایران، از فقر فناوری استان کرمان به‌عنوان یک نقطه‌ضعف اساسی در بهره‌گیری از این مواهب سرشار الهی یاد کرد. وی برون‌رفت از این مشکل را در دوری از تمرکزگرایی و استمداد از قدرت‌های نوظهور و جوان علمی شهرستان‌های استان دانست.

 

در انتها، کارگروه‌های تخصصی جهت پیگیری مفاد تفاهم‌نامه منعقدشده فی‌مابین دو دانشگاه تشکیل شد و طرفین در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفتگو پرداختند. لازم به ذکر است که تفاهم‌نامه یادشده در تاریخ بیست و سوم اردیبهشت‌ماه سال جاری با در نظر گرفتن مسائل مختلف در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و … به امضای طرفین رسید.

در این سفر، دکتر مصطفی هادوی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، دکتر مرتضی جعفرپور معاون پژوهشی، دکتر محمد ثابت معاون آموزشی، دکتر مسلم انصاری مدیر بودجه و تشکیلات  و دکتر حسین نگارستانی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان، دکتر رنجبر کریمی را همراهی کردند.

 

روابط عمومی دانشگاه صنعتی سیرجان